DOMENE MEGLING

Kjøpe domene

Er det perfekte domene registrert? Det kan være fullt mulig å få eierskap til det, til tross for at det er registrert fra før. 

Domenemegleren kan hjelpe deg å forhandler med domene-eier om en pris som er fair for begge parter. Din identitet under forhandlingene vil under ingen omstendigheter bli avslørt. Domenemegleren vil forhandle på dine vegne for å få til en så gunstig avtale for deg som mulig.

 

Det er selvsagt du som tar endelig beslutning om pris er akseptabel  – Domenemegleren vil kun legge til rette for at du får en så god avtale som mulig.

 

Domenemegleren tar 990,- ex mva for selve forhandlingen. Dette er vederlag som må betales om det blir transaksjon eller ikke.

 

Domemegleren vil gjennomføre forhandling på epost, telefon og/eller nettmøte

 

Hvis det blir enighet om kjøp kan Domenemegleren stå for Trygg domene transaksjon mellom partene.  Hvis dette er noe begge partene ønsker tar Domenemegleren 2490,- +mva for å fasilitere og gjennomføre en Trygg domene transaksjon.

Selge domene

Har du et domene eller nettsted som noen er interessert i kjøpe? 
Da kan det lønne seg å overlate prisforhandlingen til en nøytral megler.

Domenemegleren kan gjøre en prisvurdering og gjennomføre prisforhandling på dine vegne. Domenemegleren kan også være en rådgiver og “sparringspartner” for deg i forhandlingen.

Domemegleren vil gjennomføre forhandling på epost, telefon og/eller nettmøte.

All kommunikasjon vil bli dokumentert og kan fremlegges både for deg som selger og/eller kjøper ved behov.

Domenemegleren tar 990,- ex mva for selve forhandlingen. Dette er vederlag som må betales om det blir transaksjon eller ikke.

Hvis det blir enighet om kjøp kan Domenemegleren stå for Trygg domene transaksjon mellom partene.  Hvis dette er noe partene ønsker tar Domenemegleren 2490,- +mva for å fasilitere og gjennomføre  Trygg domene transaksjon.